Specialiteiten

Welkom bij Eetwinkel Valk, waar we met trots onze selectie van smaakvolle specialiteiten presenteren die onze klanten keer op keer verrukken.
Ontdek onze bestverkochte gerechten die zijn samengesteld uit de fijnste ingrediënten en vakmanschap, waardoor ze een onmisbaar onderdeel van onze menukaart zijn geworden.

Wat maakt iets een specialiteit?

In onze beleving zijn dat de gerechten waar men voor blijft terugkomen! Zoals onze lasagne, vispannetje, vissoep erwtensoep en laten we de garnalenkroketten en kaaskroketten niet vergeten.

Onze Specialiteiten:

Lasagne met rundergehakt, courgette, aubergine, geraspte kaas € 12,65

Vispannetje met garnalen, schol, kabeljauw, zalm, puree, seizoensgroenten € 17,40 / 9,55

Goedgevulde vissoep, halve liter € 9,75

Erwtensoep met rookworst liter € 7,50 / halve liter € 4,25

Garnalenkroketten € 3,55

Kaaskroketten € 2,20

Bij Eetwinkel Valk streven we ernaar om alleen de beste ingrediënten te gebruiken en om gerechten te bereiden die zowel verrukkelijk als voedzaam zijn. 

Verse Lasagne: Onze huisgemaakte lasagne is een culinair meesterwerk, bereid met aubergine, courgette, tomatensaus, rundergehakt, en romige bechamelsaus, allemaal tussen lagen van verse pastabladen. Deze klassieker uit de Italiaanse keuken is een favoriet onder onze gasten.

Vispannetje: Laat u verleiden door ons vispannetje, een harmonieuze mix van scampi’s, schol, kabeljauw, en zalm, geserveerd met smeuïge puree en seizoensgroenten. Een verfijnde combinatie van zeevruchten en verse ingrediënten die uw smaakpapillen verwennen.

Vissoep: Verwen uzelf met onze rijkgevulde vissoep, bereid met de beste selectie van vis en zeevruchten, verrijkt met verse kruiden en specerijen. Deze hartverwarmende soep is een perfecte keuze voor een bevredigende maaltijd en het hele jaar door beschikbaar!

Erwtensoep: In de wintermaanden nodigen we u uit om te genieten van onze stevige erwtensoep, boordevol smaak en gevuld met verse spekjes en rookworst. Een traditioneel gerecht dat comfort en warmte biedt tijdens de koude dagen.

Garnalenkroketjes: Geniet van onze ambachtelijk bereide garnalenkroketjes, met een knapperig omhulsel en een verrukkelijk zachte vulling van garnalen. Deze smaakvolle traktatie is een favoriet bij onze liefhebbers van zeevruchten.

Kaaskroketjes: Voor de enthousiastelingen van kaas bieden we onze overheerlijke kaaskroketjes aan, met een romige kaasvulling en een krokant korstje. Een verfijnde lekkernij die elke kaasliefhebber zal bekoren.