Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!

Probeer ook eens ons speciale Kerst Menu of onze koude schotel voor Oudjaar. Of wat dacht u van een lekker wijntje voor bij de feestdagen?
Klik hier om deze te bestellen op onze speciale feestdagen-pagina.


    Maandmenu november


    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*

    1. Naam*

    1. Tel*

    1. Straat*

    1. Huisnummer*

    1. Huisnummer toevoeging

    1. Postcode*

    1. Plaats*

    1. E-mail*

    1. Afhalen/Bezorgen *

    1. Opmerkingen

    1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

    1. VRIJDAG 1 november

    2. Koolvisfilet met schaaldierensaus, prei, champignons en aardappelpuree (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Cordon Bleu met pompoen, bloemkool en aardappelen uit de oven

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Kalfsschenkel (Ossobucco) met fijne groente en tagliatelle (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Frambozen crème (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 4 november

    2. Rollade van kipfilet met paprikasaus, spinazie en krieltjes met bieslook

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Lasagne met rundergehakt, courgette, aubergine en gruyerekaas

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 6 november

    2. Verse Worst met stoofpeertjes en romige aardappelpuree

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Hamburger met jus, gekookte aardappelen en spitskool met appel en kerrie

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 6 november

    2. Pompoensoep (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Kippenbouillon met fijne groenten (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 8 november

    2. Kabeljauw uit de oven met witte wijnsaus, gekookte aardappelen en een puree van knolselderij (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Preistamppot met scharreleitjes en ovenspekjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Varkenshaas met pruimen, fijne boontjes en aardappelgratin (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Nieuw: Bruine chocolademousse met koffielikeur (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 11 november

    2. Nasi met kipsaté, satésaus en omelet

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Rundervink in bruin bier met spruitjes, spekjes en gekookte aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 13 november

    2. Vlaamse stoverij met appelcompote en aardappelpuree

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Speklapje met vergeten groenten (schorseneer, peterseliewortel, knolselder) en rozemarijn aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 13 november

    2. Tomatensoep met balletjes (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Runderbouillon met paddenstoelen (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 15 november

    2. Zalmfilet met zuurkool, aardappelpuree en rieslingsaus (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Hutspot met varkensribben en rookworst

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Beenham met mosterdsaus, paddenstoel, pastinaak en roomaardappelen (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Bitterkoekjes Bavarois (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 18 november

    2. Blinde Vink met gebakken aardappelen en witte kool met appeltjes

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Moussaka ovenschotel met aardappelen, tomaat, lamsgehakt en aubergine

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 20 november

    2. Gehaktballetjes in tomatensaus met pompoen, erwtjes en aardappelpuree

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Kip in rode wijn met gemengde groenten en pilafrijst

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 20 november

    2. Champignonsoep (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Oosterse groentebouillon met mihoen (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 22 november

    2. Visstoofpotje met champignons, tomaat, ui en gebakken aardappelen (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Witlofstamppot met achterham en gruyère kaas

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Scampi’s met knoflookroomsaus, tagliatelle en spinazie (€18,75 /€10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Tiramisu (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 25 november

    2. Boterzachte Sukade met gekookte aardappelen en rode bietjes met appel

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Zuurkoolschotel met rundergehakt, rookworst en ovenaardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 27 november

    2. Ardeens gebraad met krieltjes en bloemkool met een crème van Parmezaanse kaas

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Procureur in bruin bier met een puree van broccoli en gebakken aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 27 november

    2. Knolselderij soep (€4,15 / €6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Tomaten bouillon met basilicum (€4,15 / €6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 29 november

    2. Nieuw: Met champignons gevulde scholfilet, wortelen, bieslook krieltjes en garnalensaus (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Rundervink met rode kool, appeltjes en aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Oosterse Kalfsrollade met roerbakgroenten, gebakken aardappelen en een vleugje Soja (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Advocaat mousse met Witte Chocolade (€3,85)

    12. Aantal:


    1. Altijd in voorraad
    2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

    3. Erwtensoep (€4,25 /0,5L // €7,50 /1,0L)

    4. Liter:

    5. Halve Liter:

    6. Goedgevulde vissoep (€9,75 / 0,5L)

    7. Aantal:

    8. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyerekaas (€13,65 / €8,25)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

    12. Hele portie(s):

    13. Halve portie(s):

    14. Kaaskroket (€2,75)

    15. Aantal:

    16. Vegetarisch gerecht november: Tortelloni met Parmezaan, spinazie, paddenstoelen en roomsaus (€13,65 / €8,25)

    17. Hele portie(s):

    18. Halve portie(s):



      Maandmenu december


      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*

      1. Naam*

      1. Tel*

      1. Straat*

      1. Huisnummer*

      1. Huisnummer toevoeging

      1. Postcode*

      1. Plaats*

      1. E-mail*

      1. Afhalen/Bezorgen *

      1. Opmerkingen

      1. Als u extra gerechten wilt bestellen om in te vriezen kunt u deze ZELF extra bestellen. Voor sommige gerechten ziet u dit staan. Dit wil zeggen dat de gerechten zijn aanbevolen om in te vriezen. Vul in hoeveel gerechten u wilt bestellen, inclusief de gerechten om in te vriezen. ALLE gerechten worden geleverd op de aangegeven datum.

      1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

      1. MAANDAG 2 december

      2. Blinde Vink met een lasagne van groenten en gebakken aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Kippendij met zoetzure saus, broccoli en aardappelen uit de oven

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 4 december

      2. Witlof met achterham, kaassaus en aardappelpuree

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gehaktbal met verse appelcompote en peterselie aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 4 december

      2. Kervelsoep (€6,25 / €4,15)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Runderbouillon met paddenstoelen (€6,25 / €4,15)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 6 december

      2. Kabeljauwfilet met mosterdsaus, gekookte krieltjes en knolselderij€16,45 / €8,95

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Stamppot van rode bietjes met appetljes, zure room, ovenspekjes en jus

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Vol au Vent van kipfilet met paddenstoelen, haricots verts en romige aardappelpuree €18,75 / €10,30

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Bruine chocolademousse €3,85

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 9 december

      2. Rundervink met spruitjes, gekookte aardappelen en jus met bruin bier

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Chili con Carne met witte rijst

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 11 december

      2. Spies van kipfilet met champignonsaus, crème van pompoen en gebakken aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Verse worst met stoofpeertjes en aardappelpuree

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 11 december

      2. Knolselderij soep (€6,25 / €4,15)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Boerengroentesoep met balletjes (€6,25 / €4,15)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 13 december

      2. Rolletje van schol met pernodsaus, prei, champignons en aardappelpuree €16,45 / €8,95

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Cordon Bleu met aardappelen uit de oven en spinazie

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Kalfstong met madeirasaus, aardappel gratin, savooiekool, pastinaak en oesterzwam €18,75 / €10,30

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Rijstbavarois met sinaasappel €3,85

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 16 december

      2. Kalkoenfilet met dragonsaus, gekookte krieltjes en zuurkool

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Goulash met doperwten, wortelen en gekookte aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 18 december

      2. Stamppot van boerenkool met rookworst en ovenspekjes

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Sucadelap met gebraiseerde witlof en rozemarijn aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 18 december

      2. Tomaten crèmesoep (€6,25 / €4,15)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Kippenbouillon (€6,25 / €4,15)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 20 december

      2. Nieuw: Zalmfilet met prei, venkel, gekookte krieltjes en witte wijnsaus met steranijs €18,75 / €10,30

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Vlaamste Stoverij met aardappelpuree en rode kool met appeltjes

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Spies van verse vis met tomaatjes uit de oven, pilaffrijst en garnalensaus €18,75 / €10,30

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Advocatenmousse met witte chocolade €3,85

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 23 december

      2. Bami Schotel met kipsaté, omelet en zoetzure saus

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Boomstammetje met oven aardappelen en bloemkool met gruyère kaas

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. DINSDAG 24 december KERSTMENU - Let op: Dit is een extra leverdag, speciaal met ons kerstmenu. Dit bezorgen wij uitsluitend op dinsdag 24 december. Vergeet niet uw blauwe tas buiten te hangen!

      2. Medaillon van varkenshaas met groene pepersaus,aardappel gratin, boontjes en aubergine €18,75 / €10,30

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. VEG: Tortelloni met spinazie, saus van gegrilde pompoen, paddenstoelen en Parmezaanse kaas €16,45 / 8,95

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Tongfilets met garnalensaus, aardappelpuree, prei, oesterzwammen en shiitakes €26,95 / €13,75

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Fazantborst met gebraiseerde witlof, rozemarijnaardappelen en jus van veenbessen €24,95 / €12,75

      12. Hele portie(s):

      13. Halve portie(s):

      14. Dessert: Tiramisu met hazelnoot en chocolade koekjes €7,50

      15. Aantal:

      1. WOENDSDAG 25 december -

      1. VRIJDAG 27 december -

      1. ZATERDAG 28 december - Let op: Dit is een extra leverdag, zodat u zaterdag en zondag verse gerechten heeft. Vergeet niet uw blauwe tas buiten te hangen!

      2. Stamppot van Prei met pastinaak, scharreleitjes en ovenspek

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Kipfilet met champignon roomsaus, gebakken aardappelen en knolselder met Parmezaan

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. MAANDAG 30 december

      2. Stamppot Zoute Bonen met verse worst

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gemarineerde Varkensfilet met kerriesaus, spitskool, appel en gebakken aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):


      1. Altijd in voorraad
      2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

      3. Erwtensoep (€7,50 / €4,25)

      4. Liter:

      5. Halve Liter:

      6. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)

      7. Aantal:

      8. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyèrekaas (€13,65 / €8,25)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

      12. Hele portie(s):

      13. Halve portie(s):

      14. Kaaskroket (€2,75)

      15. Aantal:

      16. Vegetarisch gerecht december: Stamppot met prei, pastinaak en oude kaas (€13,65 / €8,25)

      17. Hele portie(s):

      18. Halve portie(s):


      Welkom bij Eetwinkel Valk, jouw culinaire bestemming voor heerlijke maaltijden in de regio West-Zeeuws Vlaanderen!
      Bij ons draait alles om smaakvolle gerechten, gemak en versheid.
      Ontdek ons wisselend maandmenu, boordevol dagverse ingrediënten en voedzame opties die je snel en gemakkelijk kunt opwarmen in de magnetron of oven.

      Onze passie voor kwaliteit proef je in elke hap. We selecteren zorgvuldig de beste ingrediënten, van verse groenten tot mals vlees en sappige vis, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een klein feestje is.

      Bij Eetwinkel Valk geloven we dat goed eten niet ingewikkeld hoeft te zijn – het moet gewoon lekker zijn.

      Of je nu alleen voor jezelf bestelt of een maaltijd deelt met je gezin of vrienden, wij maken het bestellen eenvoudig en voordelig.
      Vanaf slechts 2 halve porties bezorgen we gratis bij jou thuis. Dat is pas service!
      En met onze bezorging door heel West-Zeeuws Vlaanderen brengen we onze heerlijke gerechten rechtstreeks naar jouw deur op maandag, woensdag en vrijdag.

      Probeer vandaag nog onze smaakvolle gerechten uit de winkel en ontdek waarom klanten keer op keer bij ons terugkomen.
      Of je nu op zoek bent naar een klassieke favoriet of iets nieuws wilt proberen, bij Eetwinkel Valk vind je altijd iets om van te genieten.

      Eet smakelijk!