Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!


    Maandmenu april


    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*

    1. Naam*

    1. Tel*

    1. Straat*

    1. Huisnummer*

    1. Huisnummer toevoeging

    1. Postcode*

    1. Plaats*

    1. E-mail*

    1. Afhalen/Bezorgen *

    1. Opmerkingen

    1. Alle gerechten worden dagvers geleverd. Gerechten met een zijn geschikt om in te vriezen.

    2. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

    1. WOENSDAG 2 april

    2. Cordon Bleu met gemengde groenten en rozemarijn aardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Boterzachte sukade met spruitjes, spekjes en aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 2 april

    2. Groentesoep (€6,25 / € 4,15)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Tomatensoep met balletjes (€6,25 / € 4,15)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 4 april

    2. Koolvishaasje met puree van knolselderij en peterselie aardappelen (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Rundervink in bruin bier met verse appelcompote en aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Rollade varkenshaas, aardappel gratin, fijne boontjes en champignonsaus (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Bruine chocolademousse met koffielikeur (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 7 april

    2. Kipfilet met gebakken aardappelen, spitskool en zoetzure saus

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Verse worst met groene kool, spekjes en krielaardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 9 april

    2. Preistamppot met scharrelei en spekjes

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Italiaans gehaktbrood met spinazie, risotto en tomatensaus

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 9 april

    2. Kervelsoep (€6,25 / € 4,15)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Kalfsbouillon met paddenstoelen (€6,25 / € 4,15)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 11 april

    2. Kabeljauw met tomaat, ui, champignons en gebakken aardappelen (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Lasagne met courgette, aubergine en gruyèrekaas

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Koude schotel met scampi, forel, serranoham, tomaat en huzarensalade (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Nieuw dessert: Griesmeelpudding met bitterkoekjes (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 14 april

    2. Bamischotel met kipsaté en omelet

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Hamburger met gegratineerde witlof, tomatensaus en peterselie krieltjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 16 april

    2. Ardeens gebraad met broccoli crème, pompoen en gebakken aardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Vlaamse hutspot met verse worst

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 16 april

    2. Broccoli soep (€6,25 / € 4,15)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Tomaten groenten soep (€6,25 / € 4,15)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 18 april

    2. Zalmmoot met broccoli stamppot en zachte geitenkaas (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Asperges op z’n Vlaams met achterham, scharrelei, krieltjes en botersaus (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Amandel bavarois (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 21 april - 2DE PASEN

    2. Op 2de pasen, 21 april, zijn wij gesloten. Bestel dit jaar een heerlijke Paasbrunch! Een rijkgevulde schotel voor slechts €39,95 per persoon. De schotel is gevuld met onder andere een tomaat met Hollandse garnalen, steak tartaar met asperges en gemarineerde zalm. Bekijk het volledige menu op de pagina PASEN.

    1. WOENSDAG 23 april

    2. Bœuf Bourguignon met groentelasagne en gekookte aardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Spaghetti Bolognaise

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 23 april

    2. Nieuw: Klassieke Gazpacho met mozzarella (€4,15)/€6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Aspergesoep (€4,15)/€6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 25 april

    2. Rolletje van schol met zalm, dragonsaus, prei, champignons en aardappelpuree (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Gehaktbal in mosterdsaus, gebakken aardappelen en ratatouille van aubergine, courgette en tomaat

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Scampi’s met knoflookroomsaus, tagliatelle en salade (1/2 ratatouille) (€18,75 /€10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Rijstepap met sinaasappel (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 28 april

    2. Drumstick met dragonsaus, gebakken aardappelen en roerbakgroentes

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Varkens entrecote met rode kool, appel en peterselie aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 30 april

    2. Boomstammetje met gegratineerde bloemkool en ovenaardappelen

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Stoofpotje van kip, kerrie, prei, taugé en basmatirijst

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 30 april

    2. Oosterse groentesoep (€4,15)/€6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Champignonsoep (€4,15)/€6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:


    1. Altijd in voorraad
    2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

    3. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)

    4. Aantal:

    5. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyèrekaas (€13,65 / €8,25)

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Kaaskroket (€2,75)

    12. Aantal:

    13. Vegetarisch gerecht april: Geroosterde knolselderij met spinazie en crème van zoete aardappel (€13,65 / €8,25)

    14. Hele portie(s):

    15. Halve portie(s):



      Maandmenu maart


      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*

      1. Naam*

      1. Tel*

      1. Straat*

      1. Huisnummer*

      1. Huisnummer toevoeging

      1. Postcode*

      1. Plaats*

      1. E-mail*

      1. Afhalen/Bezorgen *

      1. Opmerkingen

      1. Wij hebben vakantie van 3 t/m 9 maart (7 dagen).

        Extra gerechten heeft u als het goed is besteld voor levering februari. Heeft u geen extra gerechten besteld?
        Neem dan contact met ons op via info@eetwinkelvalk.nl of 0117-493 093

        Gerechten met een zijn geschikt om in te vriezen.

      1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

      1. MAANDAG 10 maart

      2. Stamppot van rode bieten met zure room en verse ovenspek

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Kalkoenfilet met pilafrijst, rode wijnsaus en Oosterse groenten

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 12 maart

      2. Ardeens gebraad met stoofpeertjes en peterselie aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Cordon Bleu met spinazie, pasta, tomaat en basilicum

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 12 maart

      2. Kervelsoep (€6,25 / € 4,15)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Tomaten crèmesoep (€6,25 / € 4,15)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 14 maart

      2. Zeewolffilet met een stamppot van prei en mosterdsaus (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en aardappelpuree

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Kalfsschenkel (Ossobuco) met fijne groenten en ovenaardappelen (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Nieuw Dessert: Ananas Bavarois (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 17 maart

      2. Nieuw: Stoofpotje van kip met kerrie, gebakken aardappelen, wortel en doperwtjes

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas en gekookte aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 19 maart

      2. Boterzachte Sucade met peterselie aardappelen, witte kool, appel en kerrie

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Boomstammetje met andijvie en aardappel puree

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 19 maart

      2. Minestronesoep (€6,25 / € 4,15)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Champignonsoep (€6,25 / € 4,15)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 21 maart

      2. Kabeljauwfilet in mosterdsaus met knolselderpuree en gekookte aardappelen (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Hamburger met sperzieboontjes en gebakken aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Scampi’s met kreeftensaus, gebakken champignons, aubergine en pilafrijst (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Advocaat Mousse (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 24 maart

      2. Goulash met gebakken aardappelen, crème van aubergines en gebakken paprika

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Macaroni Carbonara

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 26 maart

      2. Witlofstamppot met beenham en gruyère kaas

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Rundervink met prei in de room en gekookte aardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 26 maart

      2. Kalfsbouillon met verse groenten (€6,25 / € 4,15)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Nieuw: Franse uiensoep (€6,25 / € 4,15)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 28 maart

      2. Zalmfilet met rieslingsaus, zuurkool en gekookte krieltjes (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gehaktbal met rode kool, appel en aardappel puree

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Vol au Vent van kip met sperzieboontjes en Pommes Anna (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Tiramisu (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 31 maart

      2. Varkens Entrecote met mosterdsaus, gekookte ardappelen en bloemkool met crème van Parmazaan

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Nasi schotel met kipsaté en omelet

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):


      1. Altijd in voorraad
      2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

      3. Erwtensoep (€7,50 / €4,25)

      4. Liter:

      5. Halve Liter:

      6. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)

      7. Aantal:

      8. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyèrekaas (€13,65 / €8,25)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

      12. Hele portie(s):

      13. Halve portie(s):

      14. Kaaskroket (€2,75)

      15. Aantal:

      16. Vegetarisch gerecht maart: Vegetarische Spaghetti Bolognaise met paddenstoelen (€13,65 / €8,25)

      17. Hele portie(s):

      18. Halve portie(s):


      Welkom bij Eetwinkel Valk, jouw culinaire bestemming voor heerlijke maaltijden in de regio West-Zeeuws Vlaanderen!
      Bij ons draait alles om smaakvolle gerechten, gemak en versheid.
      Ontdek ons wisselend maandmenu, boordevol dagverse ingrediënten en voedzame opties die je snel en gemakkelijk kunt opwarmen in de magnetron of oven.

      Onze passie voor kwaliteit proef je in elke hap. We selecteren zorgvuldig de beste ingrediënten, van verse groenten tot mals vlees en sappige vis, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een klein feestje is.

      Bij Eetwinkel Valk geloven we dat goed eten niet ingewikkeld hoeft te zijn
      het moet gewoon lekker zijn.

      Of je nu alleen voor jezelf bestelt of een maaltijd deelt met je gezin of vrienden, wij maken het bestellen eenvoudig en voordelig.
      Vanaf slechts 2 halve porties bezorgen we gratis bij jou thuis. Dat is pas service!
      En met onze bezorging door heel West-Zeeuws Vlaanderen brengen we onze heerlijke gerechten rechtstreeks naar jouw deur op maandag, woensdag en vrijdag.

      Probeer vandaag nog onze smaakvolle gerechten uit de winkel en ontdek waarom klanten keer op keer bij ons terugkomen.
      Of je nu op zoek bent naar een klassieke favoriet of iets nieuws wilt proberen, bij Eetwinkel Valk vind je altijd iets om van te genieten.

      Eet smakelijk!