Werken bij Valk

Zalm in witte wijnsaus met rozemarijn krieltjes en een puree van bloemkool in een opwarmbaar maaltijdbakje. De afbeelding is aangekleed met een houten onderzetten, wat schijfjes meloen, een blauwe geblokte theedoek en een ovenhandschoen.
Een feestelijk gerecht bestaande uit een tartaar van groenten, gebakken aardappel en een rollade van kip
Tortelloni (pasta) leuk opgedekt op een bord en in een maaltijdbakje.

Zelfstandig werkend kok OF bereid om te leren (36 uur p/w)

Zoek je waardevol werk waarbij je mensen in ons mooie West-Zeeuws Vlaanderen helpt? en bij jij dol op koken? Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkend kok of iemand die graag ons vak wilt leren! Bekijk hieronder de vacature:

’s Ochtends vroeg kom je aan in onze gezellige keuken. We beginnen met het voorbereiden van de ingrediënten en het plannen van de dag. Vervolgens koken, bakken en maken we heerlijke maaltijden klaar voor onze klanten. Voor je het weet is het (uiterlijk) 16:00 en kun je weer lekker naar huis.

In onze keuken heerst er veel structuur en werken we volgens een duidelijk schema. Maar… elke dag en elke maand staan er andere gerechten, soepen en desserts op het menu. Dit zorgt voor een leuke uitdaging en veel afwisseling!

Wat ga je doen:

  • Voorbereiden en klaarmaken van diverse gerechten, soepen en desserts.
  • Zorgen voor een efficiënte en georganiseerde werkplek.
  • In de gaten houden van de kwaliteit en versheid van de ingrediënten.
  • Samenwerken met collega’s om een vlotte en fijne werksfeer te behouden.

Wat wij bieden:

  • Een fulltime baan (36 uur) met vaste werktijden van maandag tot en met vrijdag.
  • Vroeg beginnen en uiterlijk om 16:00 klaar, zodat je nog de rest van de dag voor jezelf hebt.
  • Het weekend heb je lekker vrij.
  • Een gestructureerde werkomgeving.
  • Veel afwisseling door het wisselende maandmenu.
  • Koken met mooie en verse ingrediënten, zonder pakjes en zakjes.

Wat wij vragen:

  • Ervaring als kok is een pré, maar we staan ook open voor enthousiaste kandidaten die bereid zijn om te leren.
  • Een passie voor koken en het creëren van nieuwe gerechten.
  • Teamspeler met een positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden.
  • Oog voor detail en hygiëne.
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Interesse?

Ben jij de zelfstandig werkend kok die wij zoeken of iemand met de ambitie om het vak te leren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ons toe per mail en wie weet zien we elkaar snel!

Zelfstandig werkend kok OF bereid om te leren (36 uur p/w)

Zoek je waardevol werk waarbij je mensen in ons mooie West-Zeeuws Vlaanderen helpt? en bij jij dol op koken? Wij zijn opzoek naar een zelfstandig werkend kok of iemand die graag ons vak wilt leren! Bekijk hieronder de vacature:

’s Ochtends vroeg kom je aan in onze gezellige keuken. We beginnen met het voorbereiden van de ingrediënten en het plannen van de dag. Vervolgens koken, bakken en maken we heerlijke maaltijden klaar voor onze klanten. Voor je het weet is het (uiterlijk) 16:00 en kun je weer lekker naar huis.

In onze keuken heerst er veel structuur en werken we volgens een duidelijk schema. Maar… elke dag en elke maand staan er andere gerechten, soepen en desserts op het menu. Dit zorgt voor een leuke uitdaging en veel afwisseling!

Wat ga je doen:

  • Voorbereiden en klaarmaken van diverse gerechten, soepen en desserts.
  • Zorgen voor een efficiënte en georganiseerde werkplek.
  • In de gaten houden van de kwaliteit en versheid van de ingrediënten.
  • Samenwerken met collega’s om een vlotte en fijne werksfeer te behouden.

Wat wij bieden:

  • Een fulltime baan (36 uur) met vaste werktijden van maandag tot en met vrijdag.
  • Vroeg beginnen en uiterlijk om 16:00 klaar, zodat je nog de rest van de dag voor jezelf hebt.
  • Het weekend heb je lekker vrij.
  • Een gestructureerde werkomgeving.
  • Veel afwisseling door het wisselende maandmenu.
  • Koken met mooie en verse ingrediënten, zonder pakjes en zakjes.

Wat wij vragen:

  • Ervaring als kok is een pré, maar we staan ook open voor enthousiaste kandidaten die bereid zijn om te leren.
  • Een passie voor koken en het creëren van nieuwe gerechten.
  • Teamspeler met een positieve instelling en goede communicatieve vaardigheden.
  • Oog voor detail en hygiëne.
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Interesse?

Ben jij de zelfstandig werkend kok die wij zoeken of iemand met de ambitie om het vak te leren? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ons toe per mail en wie weet zien we elkaar snel!

Zalm in witte wijnsaus met rozemarijn krieltjes en een puree van bloemkool in een opwarmbaar maaltijdbakje. De afbeelding is aangekleed met een houten onderzetten, wat schijfjes meloen, een blauwe geblokte theedoek en een ovenhandschoen.