Vul uw persoonlijke gegevens in, zet daarna een vinkje voor het gerecht dat uw wilt bestellen en klik op de knop ‘Bestelling Verzenden’. Eet smakelijk!


    Maandmenu februari


    Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

    1. Klantnummer*

    1. Naam*

    1. Tel*

    1. Straat*

    1. Huisnummer*

    1. Huisnummer toevoeging

    1. Postcode*

    1. Plaats*

    1. E-mail*

    1. Afhalen/Bezorgen *

    1. Opmerkingen

    1. Wij hebben vakantie van 3 t/m 9 maart (7 dagen).

      Als u extra gerechten wilt ontvangen voor in onze vakantie dan kunt u deze zelf bestellen op dit formulier.

      Gerechten met een zijn geschikt om in te vriezen.

    1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

    1. MAANDAG 3 februari

    2. Varkensfilet met mosterdsaus, pompoen, champignons en aardappeltjes uit de oven

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Zuurkoolschotel met rundergehakt, ananas en gekookte aardappelen

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 5 februari

    2. Witlof met achterham, kaassaus en aardappel puree

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Gehaktbrood met tomatensaus, worteltjes, doperwten en gebakken krieltjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 5 februari

    2. Minestrone soep (€4,15 / € 6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Preisoep met pastinaak (€4,15 / € 6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 7 februari

    2. Zalmmoot met een stamppot van broccoli en geitenkaas (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Verse Worst met romige aardappelpuree en rode kool met appeltjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Spies van verse vis met tomaat uit de oven, pilafrijst en saus van garnalen (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Nieuw Dessert: Mokka Panna Cotta met karamelsaus (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 10 februari

    2. Cordon Bleu met rozemarijn aardappelen en gemengde groenten

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Rundervink met spruitjes, aardappelpuree en jus met bruin bier

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 12 februari

    2. Prei in de room met achterham, krieltjes en oude kaas

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Gebakken kippendij met zoetzure saus, aardappelen uit de oven en broccoli

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 12 februari

    2. Tomaten Groentesoep (€4,15 / € 6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Soep van Doperwten en basilicum (€4,15 / € 6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 14 februari

    2. Kabeljauw uit de oven met ui, tomaat, champignons en gebakken aardappelen (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Boerenkoolstamppot met spekjes uit de oven en rookworst

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Vispannetje met zalm, schol, scampi’s, kabeljauw, zeegroenten, witte wijnsaus en puree (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Witte Chocolademousse (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 17 februari

    2. Kalkoenfilet met zuurkool, gebakken aardappelen en jus met dragon

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyère kaas

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 19 februari

    2. Vlaamse Stoverij met aardappelpuree en bloemkool met bechamel

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Spaghetti Bolognaise met gruyère kaas

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 19 februari

    2. Boerengroentesoep met balletjes (€4,15 / € 6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Knolselderijsoep met aubergine (€4,15 / € 6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 21 februari

    2. Zeewolf met botersaus, puree van knolselderij en peterselie aardappelen (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Gehaktballetjes met jus, andijvie en romige aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Met pruimen gevulde varkenshaas, fijne boontjes en aardappel gratin (€18,75 / €10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Vanille Crème met rood fruit (€3,85)

    12. Aantal:

    1. MAANDAG 24 februari

    2. Goulash op z’n Hongaars met gekookte aardappelen en crème van aubergine met paprika

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Bami schotel met kip op spies, pindasaus en omelet

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. WOENSDAG 26 februari

    2. Schnitzel met gebakken krieltjes, boontjes, gebakken champignons en ui

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Boterzachte sukade met appelcompote en aardappelpuree

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    1. SOEPEN 26 februari

    2. Tomatenbouillon met tuinkruiden (€4,15 / € 6,25)

    3. Liter:

    4. Halve liter:

    5. Nieuw: Romige kerriesoep met kip (€4,15 / € 6,25)

    6. Liter:

    7. Halve liter:

    1. VRIJDAG 28 februari

    2. Scholfilet met zachte sojasaus, Japanse noedels en roerbak groenten (€16,45 / €8,95)

    3. Hele portie(s):

    4. Halve portie(s):

    5. Spruitjes stamppot met verse worst en ovenspekjes

    6. Hele portie(s):

    7. Halve portie(s):

    8. Kalfsrollade met groene asperges, aardappel gratin en haricot verts (€18,75 /€10,30)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Dessert: Bitterkoekjes Bavarois (€3,85)

    12. Aantal:


    1. Altijd in voorraad
    2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

    3. Erwtensoep (€7,50 / €4,25)

    4. Liter:

    5. Halve Liter:

    6. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)

    7. Aantal:

    8. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyèrekaas (€13,65 / €8,25)

    9. Hele portie(s):

    10. Halve portie(s):

    11. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

    12. Hele portie(s):

    13. Halve portie(s):

    14. Kaaskroket (€2,75)

    15. Aantal:

    16. Vegetarisch gerecht februari: Tortelloni met aubergine, kikkererwten, tomatensaus en basilicum (€13,65 / €8,25)

    17. Hele portie(s):

    18. Halve portie(s):



      Maandmenu januari


      Vul hieronder uw persoonlijke gegevens in:

      1. Klantnummer*

      1. Naam*

      1. Tel*

      1. Straat*

      1. Huisnummer*

      1. Huisnummer toevoeging

      1. Postcode*

      1. Plaats*

      1. E-mail*

      1. Afhalen/Bezorgen *

      1. Opmerkingen

      1. Grote portie €13,65 / Halve portie €8,25 (bezorging gratis bij minimaal 2 halve porties per dag, anders € 1,50 per levering)

      1. WOENSDAG 1 januari - GEEN BEZORGING

      1. VRIJDAG 3 januari

      2. Vispannetje op wijze van Valk met pasta, tomaat, ui en paddenstoelen (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Rundervink met aardappelpuree en rode bieten met gebakken appeltjes

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Spies van varkenshaas met champignonsaus, haricots verts en aardappel gratin (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Amandel crème (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 6 januari

      2. Kalkoenfilet met rode wijnsaus, pilafrijst en Oosterse roerbak groente

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Goulash op z’n Hongaars met crème van aubergines, gebakken champignons en krieltjes

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 8 januari

      2. Vlaamse Hutsepot met rookworst

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Cordon Bleu met gebakken aardappelen en spitskool

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 8 januari

      2. Knolselderij soep met aubergine (€4,15)/€6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Runderbouillon met paddenstoelen (€4,15)/€6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 10 vrijdag

      2. Rolletje van scholfilet met zalm, wortelen en gekookte aardappelen (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Verse Worst met rozemarijn krieltjes en bloemkool met bechamelsaus

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Gebakken kabeljauwfilet met saus van langoustines, scampi, aardappelpuree, prei en knolselder (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Nieuw dessert: Rum Rozijnen bavarois (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 13 januari

      2. Gegrilde kipfilet met pasta, pesto, prei en Parmezaanse kaas

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Beenham in mosterdsaus met gekookte aardappelen en rode kool met appeltjes

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 15 januari

      2. Vlaamse Hachee met aardappelpuree en stoofpeertjes in rode wijn

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Witlof uit de oven met achterham, kaassaus en krieltjes

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 15 januari

      2. Tomatensoep met balletjes (€4,15)/€6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Oosterse groentesoep (€4,15)/€6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 17 januari

      2. Kabeljauw met peterselie tapenade, knolselderij en gekookte aardappelen (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Boomstam met gebakken zoete aardappel en broccoli

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Scampi’s met milde kerriesaus, rijst en salade (1/2 worteltjes) (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Bitterkoekjes Bavarois (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 20 januari

      2. Gehaktbrood met tomatensaus, andijvie in de room en gekookte aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Nasi Schotel met kip op spies, pindasaus en omelet

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 22 woensdag

      2. Zoetzure Sukade met pompoen, champignons en gebakken aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Stamppot van prei, spekjes en scharrelei

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 22 woensdag

      2. Champignonsoep (€4,15)/€6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Kippenbouillon met groenten (€4,15)/€6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 24 januari

      2. Zalmfilet met rieslingsaus, zuurkool en peterselie krieltjes (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Ardeens gebraad met mosterdsaus, gegratineerde witlof en ovenaardappelen

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi en aardappelpuree (€18,75 /€10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Witte Chocolademousse met mascarpone (€3,85)

      12. Aantal:

      1. MAANDAG 27 januari

      2. Hamburger met groentequiche en gebakken aardappelen

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Stoofpotje van kip met kerrie, appeltjes, boontjes en pilafrijst

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. WOENSDAG 29 januari

      2. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyèrekaas

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Boerenkoolstamppot met spekjes en rookworst

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      1. SOEPEN 29 januari

      2. Kervelsoep (€4,15)/€6,25)

      3. Liter:

      4. Halve liter:

      5. Nieuw: Mosterdsoep met spekjes (€4,15)/€6,25)

      6. Liter:

      7. Halve liter:

      1. VRIJDAG 31 januari

      2. Met champignons gevulde scholfilet, wortelen, bieslook krieltjes en garnalensaus (€16,45 / €8,95)

      3. Hele portie(s):

      4. Halve portie(s):

      5. Gehaktballetjes met rode kool, appeltjes en aardappelpuree

      6. Hele portie(s):

      7. Halve portie(s):

      8. Oosterse Kalfsrollade met roerbakgroenten en gebakken aardappelen met een vleugje Soja (€18,75 / €10,30)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Dessert: Chocolademousse met koffielikeur (€3,85)

      12. Aantal:


      1. Altijd in voorraad
      2. Zin in iets anders? Probeer dan eens onze specialiteiten die het áltijd goed doen!

      3. Erwtensoep (€7,50 / €4,25)

      4. Liter:

      5. Halve Liter:

      6. Goedgevulde vissoep (€9,75 /0,5L)

      7. Aantal:

      8. Lasagne van rundergehakt, courgette, aubergine en gruyèrekaas (€13,65 / €8,25)

      9. Hele portie(s):

      10. Halve portie(s):

      11. Vispannetje met zalm, kabeljauw, schol, scampi, puree en seizoensgroenten (€18,75 / €10,30)

      12. Hele portie(s):

      13. Halve portie(s):

      14. Kaaskroket (€2,75)

      15. Aantal:

      16. Vegetarisch gerecht januari: Gebakken aubergine met tomaat, ricotta en pilafrijst (€13,65 / €8,25)

      17. Hele portie(s):

      18. Halve portie(s):


      Welkom bij Eetwinkel Valk, jouw culinaire bestemming voor heerlijke maaltijden in de regio West-Zeeuws Vlaanderen!
      Bij ons draait alles om smaakvolle gerechten, gemak en versheid.
      Ontdek ons wisselend maandmenu, boordevol dagverse ingrediënten en voedzame opties die je snel en gemakkelijk kunt opwarmen in de magnetron of oven.

      Onze passie voor kwaliteit proef je in elke hap. We selecteren zorgvuldig de beste ingrediënten, van verse groenten tot mals vlees en sappige vis, om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een klein feestje is.

      Bij Eetwinkel Valk geloven we dat goed eten niet ingewikkeld hoeft te zijn
      het moet gewoon lekker zijn.

      Of je nu alleen voor jezelf bestelt of een maaltijd deelt met je gezin of vrienden, wij maken het bestellen eenvoudig en voordelig.
      Vanaf slechts 2 halve porties bezorgen we gratis bij jou thuis. Dat is pas service!
      En met onze bezorging door heel West-Zeeuws Vlaanderen brengen we onze heerlijke gerechten rechtstreeks naar jouw deur op maandag, woensdag en vrijdag.

      Probeer vandaag nog onze smaakvolle gerechten uit de winkel en ontdek waarom klanten keer op keer bij ons terugkomen.
      Of je nu op zoek bent naar een klassieke favoriet of iets nieuws wilt proberen, bij Eetwinkel Valk vind je altijd iets om van te genieten.

      Eet smakelijk!